Actualité


16/04/2018
Alimentaria 2018
The Cooperative participates since 10 years ago in this important Food show in Barcelona. Yo can visit our stand from 16th to 19th April at Hall 3 Fine foods booth B291. Withount any docut Alimentaria is one of the most important food events in Eruope and the world only for professionals. Please visit us and enjoy with our new procucts that we launch in Alimentaria. See you!
Compartir

03/12/2018
La coopérative recommande la certification IFS pour la production et l’emballage de l’OOVE
Le 30 octobre dernier, la coopérative a passé le dernier audit de la certification de la qualité alimentaire IFS et aujourd’hui (le 3.12.18), nous avons reçu la certification finale. C'est sans aucun doute un nouveau pas en avant pour notre entreprise avec les efforts de notre équipe, à la fois l'équipe technique et nos partenaires. Notez que c’est la première usine de Catalogne à obtenir la certification IFS pour la production et le conditionnement de l’huile. La certification IFS est la norme de qualité la plus élevée qui existe dans le monde des aliments. L’IFS s’applique à toutes les étapes à partir du moment où les olives arrivent à notre usine sous le contrôle de nos techniciens jusqu’à ce que l’huile soit emballée et expédiée dans nos installations.
Compartir

25/06/2014
Un any més, Premi del Ministeri al Millor oli d'oliva fruitat madur
Aquest passat dia 25 de juny va tenir lloc a la seu del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient el lliurament dels Premis als Millors Olis d'Oliva Verge Extra de l'Estat en les seves 4 categories. La recent nomenada ministra, Isabel Garcia Tejerina, va lliurar al President de la Cooperativa cambrilenca, Jaume Baiges Folch, el diploma acreditatiu com a millor oli de l'Estat en la categoria de Fruitats Madurs. Durant el Lliurament es va llegir el veredicte del concurs que destaca textualment que: "L'oli verge extra de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils és un oli afruitat intens d'oliva madura. S'hi troben notes d'ametlla, poma i plàtan madur, així com sensacions que recorden la canyella, el cacau i la vainilla. En boca es dolç i ametllat, tot el conjunt és molt harmoniós, suau i equilibrat". La Ministra va parlar dels olis premiats i del sector de l'oli a l'Estat Espanyol. Al seu discurs va assegurar que l'acció del Ministeri és impulsar l'enorme potencial de l'oli d'oliva, un producte saludable, amb la previsió que el consum creixerà a tot el món. També destacà la nova campanya de divulgació de la dieta mediterrània als escolars i la campanya a l'hosteleria informant sobre la prohibició de reomplir les setrilleres.". En el seu parlament el president de la Cooperativa va explicar que el fet de que s'hagi aconseguit aquest primer premi dos anys seguits, demostra la regularitat en la qualitat de l'oli cambrilenc. Recordem que la Cooperativa de Cambrils ha aconseguit aquest guardó en 4 ocasions a les campanyes 2006, 2008, 2013 i 2014. La Cooperativa Agrícola de Cambrils consolida amb aquest reconeixement el seu lideratge en qualitat. Gourmet d'Argent al Concurs Internacional a París La cooperativa de Cambrils també ha rebut el Gourmet d'Argent en el prestigiós Concurs Internacional Produits de Cultures d'Exception a la categoria de oli d'oliva fruitat. Aquest Concurs l'organitza l'Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles de París i el jurat està composat per professionals del sector, gastrònoms i xefs i compta amb el suport tècnic del Centre Technique de l'Olivier. Aquests premis són un impuls a la voluntat de millora contínua per la qualitat de l'oli d'oliva arbequina, una aposta ferma per elaborar el millor oli per part dels més de 400 productors de la cooperativa. Una qualitat que ha rebut el reconeixement dels mercats, i que ha portat a incrementar la comercialització de l'oli envasat sota la marca "Mestral" i "Aragem", amb un augment molt important de les exportacions, sobre tot a Europa i Àsia.
Compartir

07/05/2012
Le restaurant Sant Pol à Tokyo propose Aragem
Depuis quelques années, le restaurant Sant Pol de Tokyo, géré par Carme Ruscalleda, utilise notre huile d'olive extra vierge Mestral. Maintenant, ils ont choisi notre EVOO Aragem pour offrir aux clients un cadeau prestigieux.
Compartir

08/04/2012
Cambrils EVOO awarded at Paris and Los Angeles
AWARD FOR THE QUALITY AND DESIGN On April 2012,the MESTRAL extra virgin olive oil produced by the Cooperative of Cambrils won the silver medal in the prestigious international competition of Los Angeles (California - United States), also in the same contest, the brand new presentation of ARAGEM also produced by the Cooperative was awarded the gold medal for Best Packaging of oils presented in the category of contemporany design. Thoses awards, are open two times by season, one for oils from Norhtn hesmisphere in March and from Southern Hemisphere in July. This time Cambrils oil competed with oils from Croatia, Greece, Israel, Italy, Japan, Lebanon, Mexico, Morocco, Palestine, Portugal, Spain, Tunisia, Turkey and the United States. On the other hand, the April 19 olive juice obtained from the cooperative "Gourmet d'Argent" at the International Competition "Produits de Cultures d'Exception" in the category of fruity olive oil. This contest is organized by the Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles at Paris (France) and the jury is composed of professionals, gourmets, chefs and with the support of the Centre Technique de l'Olivier.
Compartir