Acheter Huile d'olive extra vierge

Les vins - Vi Negre Maria Ganxa Pascona DO Montsant 75 cl. - Mestral Cambrils

Vi Negre Maria Ganxa Pascona DO Montsant 75 cl.

10.50€
prix par unité - 1.50Kg.
Ref. EX005430
Ajouter au panier
Caracteristiques
Del Celler Pascona, la Maria Ganxa neix única i exclusivament de Raïm de Carinyena de vinyes cultivades a Terroir d’argila. Maceració i fermentació en dipòsits de 5.000 litres amb pigeage durant 5-8 dies. Criança reductiva amb lies fines amb dipòsits d’acer inoxidable durant 3 mesos

La Maria Ganxa és perfecte per combinar amb Arrossos de carn, risottos, embotits, carns vermelles a la brasa, estofats, bolets, formatges curats, aus.

Color picota amb ribet violaci, capa mitja-baixa, nítid i brillant. Aroma a roses i fruits vermells silvestres, amb el contrapunt d’especiats suaus. Gran intensitat. Aromes de terres i de frescor provinent de prats i herbes provençals. en Boca rodó, fresc d’entrada, molta fruita, intens i permanent al final. Domina a la boca la persistència de la frescor.

Aquest vi es pot consumir immediatament o bé es pot conservar en un ambient adequat i en una posició horitzontal durant diversos anys. Servir entre 15ºC i 17ºC.

Graduació alconòlica: 14% . Conté sulfits

Calculer les frais de gestion et d'envoi
Le poids: 1.50 kg.
0.00
0.00
Si votre pays n'est pas inclus dans la liste, envoyez-nous un e-mail à mestral@coopcambrils.com ou appelez-nous au 34 977 369 511, et nous vous indiquerons les exigences douanières alimentaires et le coût d'expédition.