Agrobotigues

AGRICULTURA TRADICIONAL MEDITERRÀNIA

Cultura de mercat, venda directa

La nostra aposta per la venda en línia no ens ha fet oblidar la venda directa i el contacte amb els consumidors. Perquè la cultura mediterrània és cultura de mercat, cultura de carrer i ens agrada veure, triar, remenar i comparar els productes, i comentar la jugada. Les nostres agrobotigues són els establiments perfectes tant per fer-hi la compra diària com per omplir el rebost.
La venda directa ens permet oferir diàriament productes frescos amb garantia d’origen a un preu just tant per al consumidor com per al productor. Al mateix temps, evitem el sobrecost ambiental i econòmic derivat del transport dels productes. Sense intermediaris, tots hi guanyem. Visita’ns i comprova-ho. T’hi esperem!

CAMBRILS

Agrobotiga Cooperativa de Cambrils

La nostra agrobotiga de la Cooperativa de Cambrils, situada a la carretera de Montbrió, a tocar de l’A7, és un gran aparador de 380 m2 on es pot veure tot el que fem. A banda de comercialitzar els nostres productes que també pots trobar a la botiga en línia, t'hi oferim altres productes de proximitat seleccionats per la seva qualitat: fruita i verdura fresca de la nostra secció Hortofrotícula, selecció de formatges i embotits artesans, conserves, fruits secs, vins i caves d'altres cooperatives i cellers amb els quals fem intercanvis... I molt més!

REUS

Agrobotiga Mercat Central de Reus

La nostra agrobotiga del Mercat Central de Reus és una parada de mercat tradicional, de les de tota la vida, molt centrada en la venda de fruita i hortalisses dels nostres pagesos que treballen a la secció hortofrutícola, però també hi pots trobar una selecció d’altres productes de la Cooperativa. Perquè creiem en el comerç de proximitat i la venda directa. T’esperem al mercat!