Actualitat

02/05/2022
La societat participada per la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el Grup Migasa aplicarà un pla d’expansió per augmentar-ne la producció a 1.500 Tm
El passat 14 de maig es va recollir el segon premi en la categoria d’olis fruitats madurs al Concurso Internacional a la Calidad de los Aceites vírgenes extra “Pedro León”

El primer any de producció d’Aceites Mestral S.L., la societat participada per la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el grup Migasa, s’ha assolit una xifra de 400 tones mètriques d’oli. La campanya va inicar-se el 19 d’octubre i va finalitzar el 30 de desembre. Aquesta producció ja ha estat certificada per part de la DOP Siurana.

Durant aquest primer any de vida d’Aceites Mestral S.L. cal assenyalar que s’ha recuperat un 25% de soci...

30/03/2022
Tindrà un espai de 21 metres quadrats al pavelló 4
La Cooperativa de Cambrils, amb els productes de la marca Mestral tindran un espai propi de 21 metres quadrats a la secció d'olis al pavelló 4 de la Fira Alimentaria que se celebrarà del 4 al 7 d’abril a Barcelona. En aquest espai hi seran presents els principals grups del sector de l'oli de l'Estat.

Entre les accions de promoció la Cooperativa de Cambrils amb Aceites Mestral i de la mà de Migasa serà present amb l'oli verge extra de les seves marques a l’OLIVE OIL BAR, un espai que ofereix la fira i en el qual s’hi realitzarà un tast autoguiat on els professionals podran degustar prop d'un centenar dels millors olis de l'Estat.

La Cooperativa participarà amb oli de les seves marques Mestral, Arag...

09/11/2021
Aquesta serà la primera campanya de l’oliva en què entrarà en funcionament la nova empresa creada per la Cooperativa de Cambrils i el Grup Migasa

Amb la nova empresa a més dels socis de la Cooperativa els pagesos que ho vulguin podran portar les olives a l’almàssera de Cambrils

El passat dilluns dia 19 d’octubre van entrar les primeres olives arbequines a l’almàssera de la Cooperativa, en una campanya que es preveu abundant i llarga en durada i amb la novetat per a la Cooperativa de Cambrils. Es tracta de l’entrada en funcionament de la nova empresa creada per la Cooperativa i el grup Migasa que permetrà que no sol únicament entrin els socis les olives, sinó també que s’obri la possibilitat a que ho facin altres pagesos ...

19/10/2021
Les Jornades de l’Oli Nou tornen a Cambrils del 29 d’octubre al 7 de novembre. L’oli nou d’oliva verge extra Mestral de la Cooperativa Agrícola de Cambrils es podrà degustar a 25 restaurants del municipi en el marc de la vuitena edició d’aquesta campanya gastronòmica, organitzada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola.

Els establiments que oferiran en primícia pa amb oli nou de la Cooperativa Agrícola de Cambrils com a aperitiu dels seus àpats són Bec d’Or, Bresca, Cal Bafa, Cal Tendre, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Classico Duomo, Dallitaliano, Denver Cambrils, Dofí Verd, El Capi, La Confraria del Port, La Palmera de la Llosa, Les Barques, L'Original, Miquel, Pizzeria Pasta e Basta, Restaurant ...

30/10/2020
El passat dia 20 d'octubre van començar a arribar les primeres olives a l'almàssera de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el mateix dia 20 ja teníem el primer oli de la temporada, sens dubte un motiu de satisfacció per tots els pagesos i personal de la Cooperativa, que fa mesos que treballa per tenir les olives en perfectes condicions i totes les instal·lacions a punt.

A partir del 26 d'octubre està a disposició de totes aquetlles persones que ho desitgin l'oli del raig que es pot adquirir a l'Agrobotiga de la Cooperativa i establiments habituals, a més a més per totes aquelles persones que estiguin confinades o no puguin desplaçar-se es pot comprar online aquí o...

17/07/2020
L’oli d’oliva verge Extra Mestral guanya la Medalla d’Argent i l’oli d’oliva verge extra Aragem guanya el premi a producte Paris Gourmet 2020.

La Cooperativa Agrícola de Cambrils ha estat guardonada pels premis AVPA de París (Agencia per a la Valorització de Productes Agrícoles) amb la medalla d'argent 2020 amb el seu oli d'oliva verge extra Mestral i el premi a producte Paris Gourmet 2020 amb l'oli d'oliva extra verge Aragem.

En una cerimònia virtual, el president d’AVPA, Philippe Juglar va fer el lliurament del trofeu. La Cooperativa Agrícola de Cambrils participa regularment en aquest concurs, el més prestigiós d'oli d'oliva a França i que se celebra anualment. En edicions passades la cooperativa cambrilenca va obtenir la medalla d'argent als anys 2007 ...

08/06/2020
Aquest nou format està pensat tant per a l'hostaleria, que l'ha rebut amb una molt bona acceptació, com per a la venda en l’Agrobotiga.

La cooperativa de Cambrils ha començat la comercialització de l'oli verge extra i el vinagre de garnatxa Mestral en formats monodosi, adaptats a la nova normativa per a restaurants i hotels en resposta a la pandèmia del coronovarius.
Des de la Cooperativa de Cambrils s’hem adaptat a la nova normativa i a les necessitats del sector. Durant aquest dies de desconfinament molts clients professionals de l’hostaleria ens han preguntat per aquets producte i hem hagut d'adaptar-nos amb rapidesa als nous temps. Ja fa unes setmanes que l'equip comercial i de producció treballa en aquests nous formats el div...

16/03/2020
Us informem que l’Agrobotiga de la Cooperativa de Cambrils continuarà amb horari de dilluns a divendres de les 8.30 h. a les 18.30 h, dissabte de 8:30 a 14:30. En ser un establiment de productes de primera necessitat mantindrem les nostres portes obertes fins nou avís.

Les comandes online a traves de la nostra pàgina web s'estan tramitant i enviant amb total normalitat.

Us informem que a més, comptem amb novetats com la venda de pa i la venda d’ous. Durant els pròxims dies, per tal de donar un millor servei als nostres clients, anirem incorporant nous productes a més de la gamma de fruita, verdures, hortalisses i la varietat d’altres d’alimentació que tenim.

02/01/2020
El passat 24 de desembre, el Consell Rector encapçalat pel president, Pau Serra i els treballadors de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, vam retre un emotiu homenatge a la treballadora Milagros Solís Rodríguez després de 41 anys al servei de la empresa.
El president va destacar la seva professionalitat i dedicació en tots aquest anys a la Cooperativa, on ha desenvolupat la seva tasca primer a la central hortofrutícola i, posteriorment, a serveis generals i a l'almàssera. La Milagros ha estat un exemple per a tots els treballadors i companys.