Innovació

ALMÀSSERA D'ÚLTIMA GENERACIÓ

Present amb mirada al futur

Les instal·lacions de la Cooperativa de Cambrils tenen una almàssera d’última generació, amb una gran capacitat de molturació, i una nova línia d’envasatge de gran capacitat que proporciona un excel·lent servei i una alta versatilitat als nostres clients.
Un dels valors afegits més importants que hem incorporat en l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra és el fet que els nostres clients puguin conèixer les partides d’olives d’on prové el seu oli, el dia de la molturació i a quines finques corresponen. Això ens permet garantir un control i traçabilitat absoluts als compradors que confien en un producte directe d’origen amb la garantia afegida del segell “Producte de proximitat” atorgat per la Generalitat de Catalunya.
Per altra banda, l'almàssera de la Cooperativa de Cambrils està adherida al Programa de Millora de la qualitat de l'oli d'oliva verge extra , amb assessorament cientificotècnic per part de l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agrolamentàries).
L’obstinació i la tenacitat dels productors i del nostre equip, format per professionals altament qualificats, ens permet millorar any rere any la qualitat del producte. Això s’ha traduït nombrosos premis i amb la certificació IFS Food l’any 2018, tant per la planta envasadora com per l’almàssera, que ens ha convertit en la primera almàssera i envasadora que té aquesta certificació a Catalunya. Tot un seguit d’auditories i controls interns i externs contribueixen a que puguem mantenir sempre els nivells de qualitat que ens hem proposat.
A banda de la producció, hem fet una aposta decidida per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient amb la instal·lació de plaques solars i la participació i lideratge del projecte LIFE COOP2020 per aprofitar els residus agrícoles i transformar-los en biomassa, la qual cosa ha comportat una reducció del 20% de consum d’electricitat.
Avui, seguim treballant per seguir garantint uns productes de qualitat excel·lent i estudiem les tecnologies d’última generació que ens poden ajudar en un futur, combinant sempre la saviesa d’una tradició arrelada amb els millors professionals i la millor tecnologia disponible actualment.