Bidons de 200 litres i IBC's de 640 i 1.000L

Oli d'oliva verge extra a l'engròs

Oferim oli d'oliva verge extra a l'engròs, estem especialitats amb bidons de 200 litres i IBC's de 640 i 1000 L (Eco food cert) i amb el nou format spacekraft de 1000 L (compleix amb normativa sostenibilitat SFI). A més a més és possible també fer operacions amb cisternes i flexitank, estem especialitats en les varietats arbequina i diferents cupatges amb aquesta varietat.
Tenim perfils de verge extra adequats per a la indústria agroalimentària, la nostra indústria és l'única a Catalunya en disposar de Certificació IFS per producció i envasat, a més a més facilitem als clients analítiques i fitxes tècniques per facilitar la tasca dels departaments de qualitat de les indústries agroalimentàries, cosmètiques i farmacèutiques que fan servir oli d'oliva verge extra.
A més a més dels diferents perfils de verge extra, també oferim bidons a granel d' oli d'oliva verge extra procedent d'Agricultura Ecològica (BIO).
Si vols més informació per comprar oli d'oliva verge extra en grans quantitats, pots escriure a mestral@coopcambrils.com i estudiarem detalladament les teves necessitats.