×
09/11/2021

La Cooperativa de Cambrils ja ofereix oli del raig i oli nou filtrat tant a l’Agrobotiga com comandes via web

Aquesta serà la primera campanya de l’oliva en què entrarà en funcionament la nova empresa creada per la Cooperativa de Cambrils i el Grup Migasa

Amb la nova empresa a més dels socis de la Cooperativa els pagesos que ho vulguin podran portar les olives a l’almàssera de Cambrils

El passat dilluns dia 19 d’octubre van entrar les primeres olives arbequines a l’almàssera de la Cooperativa, en una campanya que es preveu abundant i llarga en durada i amb la novetat per a la Cooperativa de Cambrils. Es tracta de l’entrada en funcionament de la nova empresa creada per la Cooperativa i el grup Migasa que permetrà que no sol únicament entrin els socis les olives, sinó també que s’obri la possibilitat a que ho facin altres pagesos dels voltants amb una posta ferma per fer de Cambrils un referent en producció i comercialització d’oli d’oliva verge extra de proximitat.

Així mateix ja s’ha posat a la venda d’oli del raig o oli d’olives verdes sense filtrar, un producte molt estimat pels consumidors i que únicament es pot gaudir durant les properes setmanes tant a l’agrobotiga, com establiments col·laboradors com a la nostra pàgina web www.mestralcambrils.com fins a mitjans de desembre aproximadament. Aquest producte tan especial i al mateix temps tan desitjat també s’exporta a indrets com a França, Bèlgica i Suïssa on poc a poc coneixen aquest producte tan nostre com l’oli del raig.

Igualment, hem posat ja a disposició dels nostres clients oli nou filtrat, un producte també molt valorat amb unes propietats organolèptiques molt aprecidades.

Així mateix, durant aquest dies la cooperativa continua amb els preparatius de renovació de la certificació de qualitat IFS, sent encara l’única almàssera de Catalunya que ha aconseguit aquesta certificació des de fa 3 anys tant en producció com en envasat d’oli d’oliva verge extra i olis infusionats. Aquesta és una posta per oferir al consumidor un producte de qualitat amb excel·lència alimentària.