02/11/2022

La Cooperativa de Cambrils celebra la seva festa de l'oli nou el diumenge dia 6 de novembre i recupera el format presencial després de 2 anys d'absència.

El diumenge dia 6 de novembre a les 9 hores començarà el tradicional esmorzar popular a les instal·lacions de la carretera de Montbrió km2 de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. L'esmorzar obert a tothom consistirà en llonganissa, cansalada pa torrat a la brasa, fruita, vi i l'oli d'oliva verge extra Mestral DOP Siurana. Així mateix, amb el tiquet de l'esmorzar de 4 EUR els assistents tindran un descompte per la compra de l'oli nou que disposarem a l'agrobotiga fins a les 14 hores.

La festa de l'oli forma part de les iX Jornades Gastronòmiques de l'oli nou que es celebren a Cambrils organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils i que just finalitzen el pròxim dia 6 de novembre. Durant tot aquest període 25 restaurants oferiran oli d'olives verdes als seus clients. Sens dubte un gran maridatge d'un producte de Cambrils reconegut arreu i la restauració que aposta per l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana de màxima qualitat amb el segell SIQEV i amb la certificació alimentària IFS.

El passat dia 17 d'octubre van entrar les primeres olives arbequines dels nostres pagesos a l'almàssera de la Cooperativa, on vam poder gaudir del primer raig d'oli, un esdeveniment esperat des de fa mesos per tots els que formem part d'aquesta gran família. L'oli del raig ja està a la venda tant a l'agrobotiga i establiments col·laboradors com a la nostra pàgina web www.mestralcambrils.com, donat que és un producte de temporada romandrà a la venda fins a mitjan desembre.